Nihat Hatipoğlu canlı yayında gülmesine engel olamadı! Öyle bir soru sordu ki...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına katılan Nazan Alkıl, 'Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?' sorusuyla dikkat çekti. Hatipoğlu'nun 'Buna siz kontur mü diyorsunuz?' sorusu üzerine stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun dün akşamki programına katılan bir kadın, "Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Hatipoğlu'nun "Buna siz kontür mü diyorsunuz? Bu işleri biraz öğrendik. 20 yıldır konuşuyorum. Kontürü bilmezsem olmaz tabi. Her şeyi biliyoruz ama her şeyi konuşmuyoruz" sözleri üzerine canı yayında eğlenceli anlar yaşandı.

nihat hatipoğlu

nihat hatipoğlu

Nihat Hatipoğlu evli çiftin sorusu karşısında şaşkına döndü! İLİŞKİLİ HABERNihat Hatipoğlu evli çiftin sorusu karşısında şaşkına döndü! "Allah annenizin bedduasını..."

Ramazan ayının gelmesi ile ekranlara dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün canlı yayında vatandaşlarla bir araya gelip merak edilenleri yanıtlıyor. Dün de programa katılan Nazan Alkıl ismindeki bir kadının sorusu, yayına damga vurdu. Alkıl, Hatipoğlu'na "Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Soru karşısında şaşıran ünlü ilahiyatçı, "Sanıyorum kaşlarınız döküldüğü için böyle bir şey yaptırdınız. Buna siz kontür mü diyorsunuz? Bu işleri biraz öğrendik" yanıtını verdi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

Gülümsemesine engel olamayan Hatipoğlu ve konukla birlikte stüdyodakiler de eğlenceli anlar yaşadı. Sözlerine kaldığı yerden devam eden Hatipoğlu, "Hanımların hepsi güldüler. Konturu bildiğim için... 20 yıldır konuşuyorum. Konturu bilmezsem olmaz tabi... Her şeyi biliyoruz ama her şeyi konuşmuyoruz. Öyle bir huyumuz var. Herkesi tanıyoruz ama konuşmuyoruz. Şöyle dövme normal itibariyle haramdır. Abdest geçirmediği için değil. Hz. Peygamber fizikimiz üzerinde ileride yanlış anlaşılabilecek oynamaları hoş görmüyor. Ancak zaruri haller olabilir. Kadınların görüntüsü önemli. Hastalık geçirdi diyelim... Hanım efendinin aile saati için yaptığı bu kontürün istisnai kabul edileceğine inanıyorum ben" ifadelerini kullandı.

Emre Karayel'den "Kuzenler buluşması!"

İLİŞKİLİ HABER

Emre Karayel'den "Kuzenler buluşması!"
Mehmet Ali Erbil: "Z kuşağına ulaşacağım!"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil: "Z kuşağına ulaşacağım!"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

TEK GEZEN 1 yıl önce

ya hocam açık ve net cevap islam kabul etmediği şey abdest olmaz bunu deyin artık neden çekiniyorsunuz

Toplam 1 beğeni

Bamsı 1 yıl önce

SEN yeterki abdest al Rabbim kabul eder. Yeter ki samimi ol

Toplam 1 beğeni