Cüzdan duası okunuşu! Bereketi artırmak için Cüzdan duası okunuşu ve Türkçe anlamı

Bolluk ve bereket için özellikle Cuma günleri okunması tavsiye edilen Cüzdan duası, Kur'an-ı Kerim'deki iki ayeti kerimeden oluşur. Peki Cüzdan Suresi faziletleri nelerdir? İşte bereket için okunan Araf Suresi'nin 10. ayeti ve Sad Suresi'nin 54. ayetinin Arapça okunuşu ve Türkçe meali...

Özellikle Cuma günleri okunması önerilen Cüzdan Duası, Allah'ın izniyle kişiye bolluk ve bereket getirmesi umulur. Her dua veya sureyi Arapça okuyarak istemek önemliyken aynı zamanda mealine de bakarak ayetlerin bizlere ne demek istediğini idrak edebilmek de bir Müslüman kimsenin hem ilmi gelişimi de için de elzemdir. Bu şekilde kişi, istediği şeyin karşılığını bulacağından emin olur ve her istediğini inanarak yapar. Allah (c.c) kullarının kendisini unutmaması için bir takım sıkıntılar verir ve dua etmelerini ister. Nitekim her derde deva bulan Allah (c.c) mali sıkıntıda olan kimselere bolluk ve bereket için Cüzdan duası olarak geçen, Araf Suresi'nin 10. ayeti ve Sad Suresi'nin 54. ayetlerini sunmuştur.

Cüzdan duası

Cüzdan duası

Salaten Tüncina ve Salat-ı Tefriciyye Arapça okunuşu! Zor ve sıkıntılı anlarda okunan duaİLİŞKİLİ HABERSalaten Tüncina ve Salat-ı Tefriciyye Arapça okunuşu! Zor ve sıkıntılı anlarda okunan dua

CÜZDAN DUASI OKUNUŞU VE ANLAMI

Araf Suresi 7/10. ayeti: Doğrusu Biz, sizi yeryüzüne yerleştirdik ve orada size geçimlik verdik. Ne kadar da az şükrediyorsunuz.

وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ

Ve lekad mekkennakum fil ardı ve cealna lekum fiha maayiş', kalilen ma teşkurun.

Sad Suresi 38/54. ayeti: Bu, bitmez tükenmez rızkımızdır.

إِنَّ هَذَا لَرِزْقُنَا مَا لَهُ مِن نَّفَادٍ

İnne haza le rızkuna ma lehu min nefad.

Bolluk ve bereket için cüzdan duası

Bolluk ve bereket için cüzdan duası

CÜZDAN SURESİNİN FAZİLETLERİ NELERDİR?

Cüzdan Duasıyla;

Çalışan kişilerin kazançlarının daha bereketli olması umulur. Bu dua, kişilere mallarının bereketini yaşamayı nasip eder.

Cüzdan Duasının özellikle Cuma günleri okunması tavsiye edilir.

BİR YORUM YAPIN 0