Mevlid Kandilinde günün anlam ve önemine binaen yollanacak mesaj önerileri

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) dünyaya teşrif ettikleri gün Mevlid Kandili olarak kutlanılır. Rebiülevvel ayının 11. gecesinde başlayan ve 12. gününde devam eden gün ibadetlerle kutlanır. Bu özel kandil gününde “Biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik.”(Enbiyâ,107) ayetinin muhatabı dünyaya gelmesiyle umut doğdu. Mevlid kandilini en güzel şekilde sevdiklerinizle kutlamak için mesajlar aşağıdadır.

Hicri takviminde özel aylardan biri olan Rebiülevvel ayındaki en önemli gününe bu senede gelmemize Allah (c.c) nasip etti. Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Mevlid Kandili'nde dünyaya teşrif etmişlerdir. Efendimizin (SAV) gelişiyle bütün kainat nurlanmıştır. İslam'ın son peygamberi Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu gün olarak bilinen Mevlid kandili bütün Müslümanlar tarafından her sene heyecanla bekleniyor. Müslümanlar her sene birbirlerinin Mevlid Kandilini özel ve güzel mesajlarla kutluyor. Haberimizde mesaj yolluyla kandil tebriklerinin en güzellerini bulabilirsiniz. Mevlid kandilini kutlamak için yazılabilecek en güzel mesajlar nelerdir?

EN GÜZEL MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI!

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

GÜZEL DİLEK İÇEREN MESAJLAR

Bugün alnımız secdeye gidiyorsa, senin sayende ya Râsulallah. Senin doğuşunu kutlamaz mı bu dünya.. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün Mevlid Gecesi, Mevlid Geceniz mübarek olsun.

Hangi görüşten olursak olalım; gelin bu gece Peygamber Efendimizin şefaat sancağı altında olabilmek için dua edelim. Mevlid Geceniz mübarek olsun.

Yollanacak En Güzel Mesajlar

Yollanacak En Güzel Mesajlar

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid geceniz mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mevlid Geceniz mübarek olsun!

Rebiülevvel ayı ne demektir? Rebiülevvel ayında hangi dualar okunur?İLİŞKİLİ HABERRebiülevvel ayı ne demektir? Rebiülevvel ayında hangi dualar okunur?

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Mevlid gecenizi kutlarım.

Kalpler vardır ,sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mubarek günler vardır, Beraberce kutlamak için. Mevlid geceniz mübarek olsun.

DUALI MESAJLAR

Bütün Müslümanlar İçin Dua

Bütün Müslümanlar İçin Dua

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun, kandiliniz mübarek olsun!

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Mevlid Geceniz kutlu olsun.

BİR YORUM YAPIN 0