Sivilcelerin geçmesi için okunacak dua! Sivilce duası okunuşu ve anlamı

Sivilcelerden kurtulmak için hangi duayı okumalı? Sivilcelerin geçmesi için okunacak dualar, okunuşları ve anlamları...

Yüzde çıkan sivilceler ya da çıbanlar çoğu zaman tadımızın kaçmasına sebep olur. Sivilcelerden kurtulmak için çeşitli makyaj malzemeleriyle kapatmaya çalışabiliriz ya da cildiye doktoruna gidip doktorun reçetesini uygulayabiliriz. Bu yöntemlerin yanı sıra sivilce duası olduğunu da biliyor muydunuz? Sivilceleri geçirmek için okunacak dualar nelerdir?

sivilce duası

sivilce duası

SİVİLCE DUASI VEYA SİVİLCELERİ GEÇİRMEK İÇİN DUALAR

  • Sivilcelerle mücadele etmek için Yunus Suresi'nin 26. ayetini dua niyetine okuyabilirsiniz.

"Lillezîne ahsenûl husnâ ve zîyâdetun, ve lâ yerheku vucûhehum katerun ve lâ zilletun, ulâike ashâbul cenneti, hum fîhâ hâlidûn(hâlidûne)."

Anlamı: Güzel iş yapanlara (karşılık olarak) daha güzeli ve bir de fazlası vardır. Onların yüzlerine ne bir kara bulaşır, ne de bir zillet. İşte onlar cennetliklerdir ve orada ebedî kalacaklardır.

  • Sivilceleri geçirmek için şu duayı tekrar edebilirsiniz:

"Allâhümme musağğıra’l-kebîr ve mükebblre’s-sağîr! Sağğır mâ bî"

Anlamı: Ey küçüğü büyüten, büyüğü küçülten Allah’ım, bendeki bu rahatsızlığı da küçült, yok et.

  • Ayrıca şu duayı bol bol zikredebilirsiniz:

"Ey, Kendisinden başka, kulluk edilecek, ibadet edilecek, yardım istenilecek, yardım beklenilecek ve yardım edebilecek hiç bir ilah ve yaratıcı olmayan,

Ey, Her türlü ayıp kusur hata noksanlık gaflet acizlik eksiklik ve ihtiyaçlardan beri uzak münezzeh,, ak pak tertemiz, kemâl ve Cemal sıfatlarının tek ve daimi sâhibi

Ey; Kudretli, istediğini istediği şekilde yapmaya gücü yeten, hükmünü canlı cansız bütün varlıklar üzerinde yürüten,

Küçükleri büyülten, Büyükleri küçültüp yok eden Yüce Allah'ım;

Benim, Elimde, yüzümde, saçımdan tırnağıma varıncaya kadar tüm vücut aza ve organlarımda bulunan, sivilce iz leke yara bere ve diğer hastalık ve rahatsızlıkları,

Esmaül Hünsa'n da geçen, tam ve noksansız olan, en güzel ve en büyük isim sıfat ve kelimelerinin yüzü suyu hürmetine şifasını lütuf ve ikram ederek, küçült yok et Ya Rabbim.

Allah'ım şifayı ancak Sen, verirsin.

Sen, tüm dertlerin tek tabibisin.

Allah’ım, Senin ilmin iznin irade ve isteğin dışında ne bir yaprak kımıldayabilir ne de düşebilir, kullarına ancak Sen, yardım edersin, dönüş yalnızca sanadır, güç ve kuvvet ancak ve ancak Allah Teala’nın yardımıyladır."

Yatakta çürüme akımı yayılıyor! Yatakta çürüme yani Bed Rotting akımı nedir? Zararları neler?

İLİŞKİLİ HABER

Yatakta çürüme akımı yayılıyor! Yatakta çürüme yani Bed Rotting akımı nedir? Zararları neler?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0