Bez dolap temizliği nasıl yapılır?

Bez dolaplar son zamanlarda en çok tercih edilen dolap türleridir. Dekoratif bir çok seçenekleriyle en trend modeller arasındadır. Bez dolap temizliği nasıl yapılmaktadır? Bez dolapları uzun ömürlü kullanmak için bakımı nasıl olmalıdır?

Bez dolapları bekar, evli bir çok insan evinde dekor olarak kullanmayı tercih etmektedir. Hem dekor hem de kullanışlı olan bu dolaplar bakım olarak da önem gösterildiği taktirde uzun ömürlü kullanılımıyla elverişliliği artırmaktadır. Bez dolapları temizlemenin püf noktaları nelerdir? Bez dolapların bakımı nasıl yapılmaktadır? Haberimizin ayrıntıları için sayfamızın içeriğine göz atınız.

BEZ DOLAP BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

- Silme işlemine başlamadan önce bütün eşyaları dolaptan kaldırınız. Eşyaların üzerine bir örtü seriniz.

- Bez dolapları aşırı ıslak bırakmanız tavsiye edilmez. Beyaz sabunla yıkadığınız nemli bir bezle bakımını yapabilirsiniz.

Bez dolap bakımı nasıl olmalıdır?

Bez dolap bakımı nasıl olmalıdır?

- Nemli bezin üzerine güzel bir koku dökünüz ve o bezle tekrardan dolabı silme işlemine devam ediniz.

- Leke olan yerler varsa leke çıkarıcı dökebilir biraz bekledikten sonra bezi hafif ıslatarak leke çıkarıcı çıkana kadar siliniz.

- Çok tozlu bir bez dolap içi ve dışı için mini elektrik süpürgesiyle tozları almanızı öneririz. Tüy çekici bandı veya toz alma püskülü kullanabilirsiniz.

Leziz Macar kebabı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Leziz Macar kebabı nasıl yapılır?
Karnabahar örgü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Karnabahar örgü nasıl yapılır?
2019 aynalı dresuar modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 aynalı dresuar modelleri

BİR YORUM YAPIN 0