Selsil pak nedir, Selsil pak temizleyici ne işe yarar? Selsil pak nasıl kullanılır

Son zamanlarda en çok merak edilen temizlik malzemelerinden biri selsil pak oldu. Çok amaçlı olmasıyla herkesi şaşırtan selsil pak mutfakta, banyolarda ve birçok yerde çok etkilidir. Peki selsil pak nedir, ne işe yarar? Selsil pak nasıl kullanılır, selsil pak kullanım alanları nelerdir? Detaylar haberimizde:

İnternette trend haline gelen ve kullanıcı yorumları en çok merak edilen ürünlerden biri selsil pak temizleyici ürün oldu. Birçok kadının korkulu kabusu olan inatçı lekeleri, pasları çok kolay çıkarabilme özelliği buluyor. Selsil Pak genel amaçlı mucize temizleyici lavabolar, ocak üstleri, pişirme tepsileri, mangal ve barbeküler, fırınlar, banyolar, fayans ve seramik yüzeyler, dış mekan mobilyaları gibi pek çok yüzeyde uygulanabilmesi ürünün daha dikkat çekmesini sağlıyor. Birçok kirli alanda rahatlıkla uygulanabilen selsil pak kullanışı oldukça basittir. Evde ofiste her alanda kullanılan selsil pak temizlik ürününün fiyatı da oldukça uygundur. İnternetten kolaylıkla satın alabileceğiniz bu ürün kova şeklinde satılmaktadır. Çok amaçlı olan selsil pak kullanımı hakkında tüm merak edilenler:

Yün halı nasıl temizlenir?  Yün halı temizliğinde nelere dikkat edilmeliİLİŞKİLİ HABERYün halı nasıl temizlenir? Yün halı temizliğinde nelere dikkat edilmeli

selsil pak nasıl kullanılır

selsil pak nasıl kullanılır

SELSİL PAK NASIL KULLANILIR? 

Lekeli ve kirli yüzeye bir miktar Selsil Pak uygulayın ve temiz bir bez yardımıyla ovalayın.

Yeterince ovaladıktan sonra su ile durulayın.

Cam ve seramiklere uygularken, bu yüzeyleri çizilebileceğinden çok fazla bastırmayın.

- Sel silpak etkin temizliği sayesinde temizlediğiniz eşyaları olağanüstü parlaklık kazandırır.


- Ayrıca kireçi, yağı, küfü kısacası zorlu lekeleri yok eder.

selsil pak nasıl kullanılır

selsil pak nasıl kullanılır

SELSİL PAK KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Plastik parçalar, boyalı ahşap ve alüminyum yüzeylerde kullanmayın. Vernikli yüzeylerin kullanımı için uygun değildir.

Ürünü el, yüz ve yiyecek temizliğinde kullanmayın.

- Sıcak yüzeylere doğrudan uygulamayın.

 

Lagom stili ev dekorasyonu nedir, nasıl uygulanır? Lagom ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Lagom stili ev dekorasyonu nedir, nasıl uygulanır? Lagom ev dekorasyonu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0