Covirgin ne demek? Sosyal medyada Covirgin terimi konuşuluyor Kimlere covirgin denilecek

Son günlerin en çok konuşulan kelimesi covirgin internette de anlamı en çok merak edilen kelimeler arasına girdi. Tüm dünyayı etkisi altına alan 'Covid'in 'Co'su ve 'Virgin' kelimesinden türetilen kelimenin anlamının ne olduğu araştırılıyor. Peki covirgin ne demek? Kimlere covirgin denilecek? İşte covirgin ile ilgili tim merak edilenler....

Bütün dünyada yaklaşık 2 yıldır süren koronavirüs salgınıyla birlikte ortaya çıkan covirgin anlamı herkes tarafından merak ediliyor. 2 yıl boyunca hiçbir belirti göstermeyen ve Covid-19'a yakalanmayanlara sosyal medyada yeni bir isim verildi. Uluslararası bir bilim dergisine göre koronavirüse hiç yakalanmayanlar artık covirgin olarak adlandırılacak. İşte detaylar:

covirgin ne demek

covirgin ne demek

COVİRGİN NE DEMEK?

Koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımızda duymadığımız kelimeler duyar olduk. Bunlara son günlerde sosyal medyada çok konuşulan bir kelime daha eklendi. 

Uluslararası bir bilim dergisine göre koronavirüse hiç yakalanmayanlar 'Covirgin' olarak isimlendirilecek. Pandeminin başından bu yana eğer hiç koronavirirüs olmadıysanız artık sizlerde 'Covirginsiniz' demektir.

Omicron varyantının belirtileri nelerdir? Omicron'u koronavirüsten ayıran belirtiler ve süreç

İLİŞKİLİ HABER

Omicron varyantının belirtileri nelerdir? Omicron'u koronavirüsten ayıran belirtiler ve süreç
Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den şoke eden Omicron açıklaması: "Ölümler artabilir"

İLİŞKİLİ HABER

Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den şoke eden Omicron açıklaması: "Ölümler artabilir"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0