30 dakikada vücuttaki tüm toksinleri ayaktan atan kür

Çevresel faktörler nedeniyle vücutta artan toksinlenme temizlenmediğinde ciddi rahatsızlıklara neden olabilir. Peki vücudu toksinlerden nasıl arındırabiliriz? İşte 30 dakikada vücuttaki tüm toksinleri ayaktan atan kür tarifi...

Yağlı, karbonhidratlı, hazır yiyecekler ve hava kirliliğinden dolayı kanda ve organ zarlarında artan zararlı hücrelere toksin denir.

Bu toksinler ciddi hastalıkların yaşanmasına neden olur. Kalp, karaciğer, akciğer ve bağırsaklar olmak üzere vücut için önemli olan organların iflas etmesini bile sağlar.

Kanda artan toksinler ise kemik ve eklemlerde ödemlere bunlarda iltihaplı şişliklere davetiye çıkarır.

Ancak tüm bunların yaşanmaması için 30 dakika da toksinlerden arınmanızı sağlayacak uzmanların önerdiği özel kürü sizler için derledik.

İŞTE 30 DAKİKADA VÜCUTTAKİ TÜM TOKSİNLERİ AYAKTAN ATAN KÜR TARİFİ

MALZEMELER

Temiz bir çift çorap

1 adet kuru soğan

yapışkanlı eczane bezi

5 diş sarımsak

YAPILIŞI

2 su bardağı suyu tencerede kaynatınız daha sonra ufak ufak doğradığınız soğan ve sarımsağı ocaktan aldığını bu kaynar suyun içerisine katınız. 15 dakika bekledikten sonra yapışkanlı tarafı ıslatmadan bezi suya batırınız ve yatmadan önce ayak tabanınıza yapıştırınız. Çorabı giydikten sonra uyuyunuz. Ertesi gün yapışkan tarafı kaldırdığınızda bezin kahverengi bir hal aldığını göreceksiniz. Bu tüm toksinlerin vücuttan atıldığını gösterir.

BİR YORUM YAPIN 4

ALİ 4 yıl önce

Uygulamayı hangi aralıklarla yapmak gerekir? örneğin; haftada 1 mi ayda 1 mi? vs.

Toplam 1 beğeni

Havvanur 4 yıl önce

Bu uygulamayı 1defamı yapacağız

Toplam 1 beğeni

Osman 5 yıl önce

Verdiğiniz bilgiler faydalı olabilir ancak benim merak ettiğim konu 2 su bardağı su 1 adet kuru soğan, 5 diş sarımsak ölçüsü verip bu karışımdan en fazla bir kaşık kullanmak yerine mesela yarım bardak su, çeyrek soğan, iki diş sarımsak ölçülerini kullansak nasıl olur...

Toplam 25 beğeni

Cafer 2 yıl önce

200 su bardağı su, 100 adet kuru soğan, 500 diş sarımsak da olur.

Toplam 0 Beğeni