Bahar Kapıda bu hafta Aydın Nazilli'ye konuk oluyor!

Doğusundan batısına Türkiye'nin tüm güzelliklerini Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşturan fenomen program Bahar Kapıda, ekibi, bu hafta Ege'nin incisi Aydın Nazilli'den evlere konuk olacak.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda, her hafta Türkiye'nin en güzel şehirlerinden eşsiz manzaraları izleyenlerle buluşturuyor. Kültürel zenginliği ve köklü tarihiyle herkesi kendine hayran bırakan ülkemizin dört bir yanını gezip gören Bahar Kapıda ekibi bu hafta Aydın Nazilli'den evlere konuk olacak.

Bahar Kapıda bu hafta FethiyeİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Fethiye'ye konuk oluyor!

Aydın Nazilli

Aydın Nazilli

Özellikle yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri haline gelen Ege sahillerine doğru rotasına çeviren Bahar Kapıda ekibi, ilk olarak Nazilli'nin meşhur patlıcan tarlalarına gitti. Renkli kişiliği ve kendine has tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Bahar Gelir, burada 77 yaşındaki bir teyzeyle patlıcan oymaya başladı. İlerlemiş yaşına rağmen patlıcan oyup kurutan teyzenin hikayesini dinleyen Bahar Gelir, duygularına hakim olamadı. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Hüznüyle sevinciyle tüm samimiyetini gözler önüne seren Bahar Gelir, daha sonra izleyenlere Nazilli düğününden "merhaba" dedi. Damat tıraşından düğün yemeğine kadar her şeyle ilgilenen Bahar Gelir ilginç düğün gelenekleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Bahar Kapıda programı

Bahar Kapıda programı

Son olarak Nazilli sıcağını ilginç bir yöntemle ölçmek isteyen Bahar Gelir, asfalta yumurta kırarak pişmesini sabırla bekledi. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda' ile Cumartesi ve Pazar 19:00'da Kanal 7’de… 

Bahar Kapıda bu hafta Bitlis Ahlat'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Bitlis Ahlat'a konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0