Kasım ayında ev dekorasyonu nasıl yapılır? Kasım ayı ev dekorasyonu

Sonbahar mevsiminin son günlerine ev sahipliği yapan kasım ayının gelişiyle evlerimizin dekorasyonunda farklı ve iç ısıtan fikirlere yer vermeye başladık. Hem görsel açıdan zengin hem de konforlu tercihlerle sonbaharın ışıltısına kucak açabiliriz. Peki, kasım ayı ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar ev dekorasyonu nasıl yapılır? İşte merak ettiğiniz tüm soruları sizler için yanıtladık...

Yaprakların sararıp döküldüğü, göçmen kuşların güneye doğru yolculuğa çıktığı sonbahar mevsiminde doğa adeta bir uyanışa geçiyor. Kızıl, sarı ve turuncu tonlarının dört bir yanı sarıp sarmaladığı bu mevsimin en özel zamanı ise elbette kasım ayıyla beraber geliyor. Kış mevsiminin uzaklardan göz kırptığı kasım ayında hem kıyafetlerimizde hem de evlerimizde iç ısıtan seçimlere yönelmeye başlıyoruz. Soğuk havaların etkisini en aza düşürecek örgü battaniyeler, mis gibi kokularıyla konforu eve davet eden mumlar ve kimi zaman da sonbahar renkleriyle göz kamaştıran mobilyalar... Eğer sonbaharın sıcak ve konforlu atmosferini siz de evinizde ağırlamak istiyorsanız gelin adım adım kasım ayı ev dekorasyonu hakkında merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Kasım ayı çiçekleri nelerdir? Sonbahar mevsimi ev dekorasyonunda çiçek kullanımıİLİŞKİLİ HABERKasım ayı çiçekleri nelerdir? Sonbahar mevsimi ev dekorasyonunda çiçek kullanımı

SONBAHAR RENKLERİ NELERDİR?

Kışa adım adım yaklaştığımız kasım ayında daha nötr ve sıcak renklerle evlerimizi şekillendirmeye özen gösteriyoruz. Özellikle koyu turuncu tonlarının ön plana çıktığı kasım ayında kiremit rengi, tarçın rengi, bordo, toprak tonları ve hardal sarısı evinizde ışıltılı bir bakış açısı yakalamanızı sağlayacaktır.

Sonbahar renkleri

Sonbahar renkleri

KASIM AYI BİTKİLERİ NELERDİR?

Sonbaharın sonuna doğru gelirken mutfak, salon, balkon ve bahçelerinizde kasım ayına özel bitkilere ve çiçeklere yer verebilirsiniz. Eşsiz kokuları ve renk cümbüşü oluşturan seçenekleriyle pek çok bitki sonbaharın esintilerini evlere taşımaktadır. 

Sonbaharda bahçe ve balkonlarınızda kullanabileceğiniz çiçekler!İLİŞKİLİ HABERSonbaharda bahçe ve balkonlarınızda kullanabileceğiniz çiçekler!

Sonbahar çiçekleri

Sonbahar çiçekleri

Bahçelerde ise sonbaharın renklerini çağrıştıran saksı çiçekleriyle zengin ve hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz. Kasımın romantikliğini ve dinginliğini vurgulayan bu çiçekler evinizin havasını bir anda değiştirecek.

Kasım ayı dekorasyonuna uygun seçimler

Kasım ayı dekorasyonuna uygun seçimler

SONBAHARDA TEKSTİL ÜRÜNLERİ NASIL SEÇİLMELİ?

Kasım ayının gelişiyle kış mevsimi de yaklaşmaya başladı. Özellikle akşam saatlerinde havaların serinlemesiyle koltuklarınızda şal ve battaniyelere yer açabilirsiniz. Sonbahar motiflerinin yer aldığı koltuk şalları ile hem evinizde şıklığı vurgulayabilir hem de konforunuza konfor katabilirsiniz.

Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?İLİŞKİLİ HABERSonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?

Sonbahar salon dekorasyonu

Sonbahar salon dekorasyonu

SONBAHARDA MUM DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

Ev dekorasyonunda her mevsim apayrı bir estetik görünüm şekillendiren mumlar, sonbahar aylarında da harika bir ortam oluşturmaktadır. Kasım ayını vurgulayan tarçın, elma, kahve ve çiçek kokularının hakim olduğu mumlarla her alanda hoş bir bakış açısı yakalayabilirsiniz.

Mumlarla ev nasıl dekore edilir? Mum dekorasyon fikirleriİLİŞKİLİ HABERMumlarla ev nasıl dekore edilir? Mum dekorasyon fikirleri

Sonbahar dekorasyonuna uygun mum seçimi

Sonbahar dekorasyonuna uygun mum seçimi

SONBAHARDA HALI VE KİLİM SEÇİMİ

Yaz mevsimi ve ilkbahar aylarında genellikle çiçek motiflerinin yer aldığı rengarenk halı ve kilimler tercih ediyoruz. Ancak sonbahar mevsimi daha sade ve asil görünümleri temsil ediyor. Turuncu ve toprak tonlarının baskın olduğu kilimler ya da halılar ile evlerimizde sonbaharın eşsiz ışıltısını vurgulayabiliriz.

Sonbahara uygun halı seçimi

Sonbahara uygun halı seçimi

ŞÖMİNELERE YER AÇIN!

Havaların soğumasıyla beraber ev dekorasyonunda hem şık hem de kullanışlı seçimler yapıyoruz. Salon ve yatak odalarında muhteşem bir atmosfer oluşturan şömineler, soğuyan havalarla beraber kasım ayı dekorasyonunuza uyum sağlayabilir. Isınma ihtiyacınızı karşılayacak olan şömineleri evinizin tarzına uygun bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 

Salon dekorasyonunda şömine nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERSalon dekorasyonunda şömine nasıl kullanılır?

Şömine seçimi

Şömine seçimi

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0