Burcu Güneş'in uyguladığı Çim suyu diyeti gündem oldu! Buğday çimi suyu kilo verdirir mi?

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş verdiği kilolarla gündem oldu. Son dönemde yaptığı diyetle gündem olan oyuncu herkesi şaşırtan beslenme programını açıkladı. Çim suyu içerek zayıflayan oyuncunun bu açıklaması herkesi şoke etti. Çim suyu diyeti nedir, çim suyu kilo verdirir mi? İşte, Burcu Güneş'in uyguladığı çim suyu diyeti...

Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Burcu Güneş fit haliyle dikkat çekti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, uzun süredir fit olmasının sırrını ilk kez açıkladı. Ünlü şarkıcının "Et yemiyorum ve çim suyu içiyorum" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Güneş, spor ve diyetle 6-7 aydır veremediğim birkaç kiloyu verdi diyerek herkesi şaşırttı. Bunun üzerine birçok kişi internette "Çim suyu diyeti nasıl yapılır?" sorusuna cevap aradı. İşte, çim suyu diyetiyle ilgili çok merak edilenler:

Aslı SamatİLİŞKİLİ HABERAslı Samat'ın 106 kilo verme sırrı ortaya çıktı! Aslı Samat nasıl kilo verdi?İşte diyet listesi

ÇİM SUYU KİLO VERDİRİR Mİ?

Çimen suyu ile zayıflama son dönemlerin en çok duyulan zayıflama metotları arasında yer alıyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen birçok kişi bu diyeti uyguluyor. Burcu Güneş'inde içtiği çim suyu ile siz de fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. 

Yapılan araştırmalara göre çimen suyu hem sağlıklı hem de metabolizmayı olumlu yönde etkiliyor. Kullanımının kilo verme üzerine olumlu etkileri içerdiği bu thylakoids’ten kaynaklanıyor.

Doğru çimen suyunu temin ettiğinizden emin olarak zayıflamaya başlamalısınız.

Çim suyu kilo verdirir mi

Çim suyu kilo verdirir mi

ÇİM SUYU NASIL HAZIRLANIR?

- Çim suyunu hazırlamak için öncelikle buğday tohumlarını bir kavanozda suda yaklaşık 12 saat kadar bekletin. Daha sonra kavanozunuzun kapağına bir çivi yardımıyla küçük delikler açın. 

- Buğdayları koyduğunuz kavanozun kapağını kapatın ve 8 saat sırayla buğday tohumlarını ıslatıp durulayın. 

- Daha sonra genişçe bir kabın içerisine ya da bir saksının içine tohumları gömün. 

- İlk üç gün saksıya ve bir kaba ektiğiniz tohumları sabah ve akşam olmak üzere sulayın.

- Daha sonraki günlerde günde bir kere sulamak yeterlidir.

- Çim normal şartlarda 7-12 gün arasında yetişmektedir.

- Uzmanlara göre çimen suyunu sabah ve akşam iki çay bardağından fazla tüketmek zararlıdır.

Çim suyu diyeti nasıl yapılır

Çim suyu diyeti nasıl yapılır

ÇİM SUYU DİYETİ NASIL YAPILIR?

Çim suyunu her gün 1 bardak su şeklinde tüketmeniz tavsiye ediliyor. Uzman isimlere göre bu diyeti uygulamaya karar verdiyseniz dozunu kaçırmadan sadece 1 bardak içmeniz gerekiyor.

1 hafta boyunca düzenli olarak çim suyunu tükettiğiniz takdirde hızlıca fazla olan kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. 

Bu diyeti uzun süreli uygulanması yan etkilere neden olacağından 1 veya 2 hafta uygulayıp ara vermek çok önemlidir.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0