Geçmeyen diş ağrısı için okunacak şifa duaları! Diş ağrısına ne iyi gelir? Diş ağrısı tedavi

Şiddetli diş ağrılarına karşı ilaç kullanmanıza gerek kalmadan iyileşmesi mümkün olan bazı manevi reçeteler vardır. Peygamber Efendimiz (SAV)'in ağrılar için okunmasını önerdiği duaları sizler için derlemeye çalıştık. Geçmek bilmeyen diş ağrılarına karşı okunacak duaları haberin detayında bulabilirsiniz. Diş ağrısı için en etkili ve şifa duaları...

Diş ağrılarının görülmesinin en sık rastlanan sebepleri arasında olan diş çürükleri, kişide dayanılmaz ağrılara yol açabilir. Tedavisi geciktirilen çürükler, apse yaparak ağrıdaki şiddeti arttırabilir. Doktor kontrolü sonrasında ilaç kullanmadan uygulanabilecek bazı doğal reçetelerle bu ağrıların üstesinden gelebilmek mümkün. Evde ansızın bastıran sızıntılı diş ağrılarına karşı okunması tavsiye edilen dua önerilerini sizler için bir araya getirdik. Allah'a (c.c) dua ederek dinmesini istedikleri diş ağrısı için şifa niyetine okunacak ve okunması tavsiye edilen dualara aşağıdan ulaşabilir. İşte diş ağrısı için okunacak dualar, Esmaül Hüsna ve diş ağrısına Peygamberimizin okuduğu dua…

Hastalık için en etkili mucize dualar! Hastanın şifa bulması için hangi dua okunur? İLİŞKİLİ HABERHastalık için en etkili mucize dualar! Hastanın şifa bulması için hangi dua okunur?

DİŞ AĞRISINDAN MUZDARİP HZ. EBUBEKİR'İN OLAYI...

Diş ağrısı tedavisi nedir? Diş ağrısı nasıl geçer?

Diş ağrısı tedavisi nedir? Diş ağrısı nasıl geçer?

Rivayetlere göre; Dört halifenin ilki ve Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in sahabesi Hz. Ebubekir, 7 sene kadar diş ağrısına müptela olmuştur.Durum böyle olunca Peygamberimiz Hz. Ebubekir’e sordu:

“Ya Ebubekir, bu hali niçin bildirmiyorsun.” buyurdu. Hz. Ebubekir: “Sevgili’den gelen şeyden nasıl şikayetçi olabilirim.” dedi. 

Şiddetli baş ağrısı için en etkili dua ve manevi reçeteler! Baş ağrısı nasıl geçer?İLİŞKİLİ HABERŞiddetli baş ağrısı için en etkili dua ve manevi reçeteler! Baş ağrısı nasıl geçer?

DİŞ AĞRISI İÇİN DUALAR! AĞRILARDAN KURTULMAK İÇİN OKUNAN ŞİFA DUASI

Diş ağrısı için dualar

Diş ağrısı için dualar

Peygamberimizin şifa duaları

Peygamberimizin şifa duaları

  • Duanın okunuşu: Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
  • Duanın anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.»” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)

Diş ağrısı için dualar

Diş ağrısı için dualar

  • Duanın anlamı: Ağrıyan dişinin üzerine şehâdet parmağını koyup Yâsin-i şerîfin son tarafını nihayete kadar oku, biiznillah teâlâ şifâ bulur.” (Suyûtî, el-Câmi’us-Sağîr, no: 5218)

Diş ağrısının geçiren dua

Diş ağrısının geçiren dua

Duanın okunuşu: Euzu bi izettillahi ve kudretihi min şerri ma ecidu.

Duanın anlamı: Sağ elini vücudunda rahatsız olduğun mahalle koyup yedi defa mesh eyle ve her meshte: «Hissettiğim bu hastalığın şerrinden Allah’ın izzetine ve kudretine sığınırım!» de. Biiznillahi Teâlâ şifâ bulursun.” (İbn Hanbel, IV, 217)

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 7

Fatıh 8 ay önce

Dişim haala ağrıyor duayı okadar yaptum ama bu duayı yapmadan önce ağrıyordu şimdi biraz geçti ama hala ağrıyor

Şükrü 1 yıl önce

Rabbim kabul etsin.Amin.Ecmain

Toplam 2 beğeni

Recep ARIK 1 yıl önce

Daha önce uyguladım ve faydasını gördüm.Her samimi müslümana tavsiye ederim.

Toplam 5 beğeni

zehra 2 yıl önce

COk etkili bi dua tesekkur ederim

Toplam 7 beğeni

zehra 2 yıl önce

COk etkili bi dua tesekkur ederim

Toplam 5 beğeni

İlkin 1 yıl önce

Diş ağrısı kestimi peki?

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun