Sınavda başarı için pirince okunan dualar! Okunmuş pirinç işe yarar mı?

Sınavda zihin açıklığı olması niyetiyle önemli bir sınava girecek çocuğuna okunmuş pirinç yapan annelerin sayısı bir hayli fazladır. Her şeyden önce samimi ve ihlasla yapılan duanın Allah katındaki yeri büyüktür. Allah'a samimi ve içten dua edildiği zaman zikirlerle duanızı destekleyebilirsiniz.

Okunmuş pirinç denildiği zaman akla ilk gelen şey annelerin sınava girecek çocuklarında başarı sağlamak için pirince ya da şekere okudukları dualardır. Zihin açıklığı için yapılan bu uygulamalar aslında hazıra kaçma gibi bir durum gösterse de Kuran-ı Kerim'de geçen bazı ayetlerin şifa kaynağı olduğu bilinmelidir. Başlıca bazı ayetlerin bazı sıkıntıları ortadan kaldırmak için vesile olmak amacıyla yazılmasında sakınca görülmez. Sadece sınav için değil evde bereket ya da rızık sağlama gibi bazı etkenlerden dolayı da bu tarz şeyler yapılabiliyor. Niyet ne ise ona yönelik bir esma zikri çekilebilir. Sınavda başarıdan sonra genelde evde bereket olması için pirince dualar okunur. Allah'ın birbirinden güzel isimleri arasında rızık sağlayacak esmaları sizlere derledik.

Sınava girmeden önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için başarı ve kısa sınav duaları...İLİŞKİLİ HABERSınava girmeden önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için başarı ve kısa sınav duaları...

OKUNMUŞ PİRİNÇ DUASI! PİRİNÇ ÜZERİNE OKUNAN ESMAÜL HÜSNA

okunmuş pirinç duası

okunmuş pirinç duası

Ya Rahman: Dünyada iyiyi kötüden, zengini fakirden, küçüğü büyükten, mümini kafirden ayırt etmeden, herkese muhtaç oldukları rızkı veren ve himayesi altına alıp besleyip büyüten.
Ya Rahim: Çok merhameti olan, bağışlayıcı ve merhamet edici.
Ya Latif: Lütfu ve keremi bol olan, lütfeden, ihsanı sınırsız olan, akla gelmeyecek yollardan kuluna nimetler, hayırlarda lütfeden.
Ya Kerim: Cömert, iyiliksever, iyiliği ve ikramı bol olan.
Ya Rezzak: Yarattığı varlıkların tümünün hayatını devam ettireceği maddi ve manevi muhtaç oldukları her türlü rızkı verip, son nefeslerine dek yaşamalarını sağlayan.
Ya Mukit: Yaratılanların tümünün rızkını veren, bakıp koruyan, besleyen, gözeten.

Sınava girmeden önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için başarı ve kısa sınav duaları...İLİŞKİLİ HABERSınava girmeden önce okunacak dualar! Zihin açıklığı için başarı ve kısa sınav duaları...

BİR YORUM YAPIN 0