Şifa salavatı nedir? Hastalara şifa için okunan şifa salavatı

Hastalıklara karşı okunan meşhur şifa salavatı ile Allah'tan yardım isteyebilirsiniz. 'Ya Şafi' esmasını samimi ve içten bir şekilde çekip ihlaslı bir şekilde dualar okuyabilirsiniz. Hastalıklara şifa için okunan meşhur şifa salavatı...

Hastalıklı kimselerin şifa bulması maksadı ile Allah (c.c)'un ipine sarılarak Kuran-ı Kerim'de geçen şifa ayetlerini ve Efendimiz (SAV)'in şifa dualarını okuması güzel bir davranıştır. Yalnızca tıbbı tedavi yöntemlerin arkasına sığınmadan her şeyden önce 'Veren de O, Alan da O' düşüncesine sahip ihlaslı Müslümanların her şeyden önce bunun bir imtihan olduğunu bilmeleri ve ona göre hareket ederek kesinlikle isyan etmemeleri gerektiğini bilmelilerdir. İster doğuştan olsun ister sonrasında başımıza gelebilecek her türlü işin yalnızca O'ndan geldiğinin bilincinde olmalı ona göre elimizden gelen bir şey varsa yapıp gerisini tevekkül ederek O'na bırakmalıyız. Kimin için okunacaksa onun yanında iken okumaya dikkat etmekte önemlidir. Tüm bunların yanı sıra dua etmenin en önemli inceliklerinden birisi de kalben inanarak okumanın tesiridir. Yalnızca hasta kimseye okunacak dualarda değil normal yaşantımızda da Allah (c.c)'dan bir şey isterken ya da ibadet ederken samimi olmak en önemlisidir.

Hastalık için en etkili mucize dualar! Hastanın şifa bulması için hangi dua okunur? İLİŞKİLİ HABERHastalık için en etkili mucize dualar! Hastanın şifa bulması için hangi dua okunur?

ŞİFA SALAVATI NEDİR? HASTALIKLAR İÇİN ŞİFA SALAVATI NASIL OKUNUR?

Günlük hayatta uygulanması en faziletli zikirlerden biri olduğu bilinen salavat-ı şerife, okunması tavsiye edilebilir tesbihlerdendir. Özellikle de hasta kimselerin şifa bulması için sık sık okuması gerektiği tavsiye edilen şifa salavatı ise şöyle...

Şifa salavatı nedir, şifa salavatı nasıl okunur

Şifa salavatı nedir, şifa salavatı nasıl okunur

Manası: Ey Allah’ım! kalblerin tabîbi ve devası, vucutların şifâsı, gözlerin nûru ve ziyâsı olan Muhammed’e, âline ve ashâbına salât ve selâm eyle.

Ya Şafi isminin anlamı! Ya Şafi esması şifa için kaç kere okunur?İLİŞKİLİ HABERYa Şafi isminin anlamı! Ya Şafi esması şifa için kaç kere okunur?

BİR YORUM YAPIN 0