Dolven jel nedir, ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Dolven jel 2024 fiyatı

Dolven jel kas-iskelet sisteminde ortaya çıkan ağrı ve iltihap durumlarını tedavi eder. Ağrı kesici ve iltihap kurutucu özellikte olan Dolven Jel nedir, ne için kullanılır? Yan etkileri ve kullanımı nasıldır? Dolven jel ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar...

ücutta iskelet sistemini oluşturan kemiklerin birbirine bağlandığı kısımlar eklem olarak adlandırılır. Eklemler vücutta bulunan kemiklerin düzenli bir şekilde hareket etmesini sağlar ve etrafı kıkırdak, bağ, tendon ve kaslarla çevrilidir. Bu yapıda bulunan herhangi bir dokunun ağrıması veya yanması sonucu eklem ağrıları oluşabilir. Dolven jel krem; ağrılı eklem hastalıkları, yumuşak doku iltihabi hastalıkları, omuz sertliği, bel ve boyun ağrıları, omuz sertleşmesi gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Sizler için Dolven jel nedir, ne için kullanılır, nasıl kullanılır yan etkileri ve fiyatı nelerdir gibi soruları başlıklar halinde ele alıp değerlendirdik. 

Dolven jel krem

Dolven jel krem

Dolven (ibuprofen) şurup ne işe yarar? Dolven şurup nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolven (ibuprofen) şurup ne işe yarar? Dolven şurup nasıl kullanılır?

DOLVEN JEL NEDİR?

Ağrı kesici ve iltihap kurutucu özellikte bir jeldir. 40, 50 ve 100 gramlık tüplerde bulunur. Reçeteli ya da reçetesiz şekilde eczanelerde satılır. Kortizon içermez. Etken maddesi ibuprofendir. 1 gram jelde 0.05 gram etken madde bulunur. Jelin ruhsat sahibi ve üreticisi Sanofi İlaç Sanayi ve Ticaret A.ş'dir.

DOLVEN JEL NE İÇİN KULLANILIR?

  • Ağrılı eklem hastalıkları
  • Kas romatizması
  • Bel-boyun ağrısı
  • Lumbago
  • Yaralanmalardaki incilme, burkulma, ezilme
  • Eklem yakınındaki iltihabi rahatsızlar
  • Artroz 

hastalıklarının tedavisinde ve iyi edilmesinde kullanılır.

DOLVEN JEL NE İÇİN KULLANILIR?

DOLVEN JEL NE İÇİN KULLANILIR?

DOLVEN JEL NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz veya eczacınız özel bir tavsiyede bulunmadıysa günde 3-4 defa, ihtiyaç halinde daha fazla kullanabilirsiniz. Jel cilde sürülüp ovalanır. 2-3 hafta kullanılması yeterli olmakla birlikte tedavi süresine doktorunuz karar vermelidir.

Naprosyn Jel ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Naprosyn Jel fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERNaprosyn Jel ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Naprosyn Jel fiyatı 2023

DOLVEN JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

DOLVEN JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

DOLVEN JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Her ilacın olduğu gibi Dolven jelin de yan etkileri vardır fakat görülme olasılığı oldukça düşüktür. Dolven jeli sürdüğünüz bölgede kızarıklık, hassasiyet, kaşıntı oluşması gibi durumlar hafif yan etkilerdir. Vücutta şişme, iltihap, ışık hassasiyeti, nefes alma zorluğu, göz yaşarması ve akıntısı gibi belirtiler ise ciddi yan etkilerdir. 

DOLVEN JEL FİYATI NEDİR?

Dolven jel 2024 güncel fiyatı 53,69  tl'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0